Decizia indrazneata de a deveni propriul meu sef,de a castiga atat cat imi doresc,ma ajutat sa-mi indeplinesc visele.
Coordonator Avon Balta Aurelia
Telefon:0730859404
E-mail:aurelia.avon@yahoo.com
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Avon Colaborare

 
 

Garantia calitatii

Garantia calitatii

Produsele Avon sunt apreciate de milioane de femei din intreaga lume pentru calitatea lor constanta in timp. Avon a semnat un angajament pentru excelenta - tot ce poarta numele Avon reflecta cele mai inalte standarde ale valorii, sigurantei si integritatii.

Departamentele Avon de cercetare si dezvoltare sunt alcatuite din experti in majoritatea domeniilor stiintifice. In plus fata de echipa interna de specialisti, Avon colaboreaza cu oameni de stiinta recunoscuti pe plan mondial.

Avon a fost primul mare producator de cosmetice care a stopat testarea pe animale inca din anul 1989. Avon nu testeaza pe animale produse sau ingrediente si nici terte persoane nu efectueaza astfel de teste in numele companiei noastre. Cu toate acestea, noi credem in continuare ca siguranta si calitatea produselor pe care vi le oferim sunt de o importanta capitala, de aceea ne preocupam permanent ca produsele Avon sa indeplineasca cele mai inalte standarde prin efectuarea de teste complete de laborator.

Fiind prima mare companie de cosmetice care a stopat testarea pe animale, Avon si-a asumat un rol activ in dezvoltarea micro-culturilor, care sa ofere o alternativa in vitro testarii pe animale. Ca un lider in domeniul frumusetii, Avon sprijina activitatea FRAME (Fundatia pentru Inlocuirea Testarilor Medicale pe Animale).

In completarea drepturilor legale ale consumatorilor, produsele Avon sunt sustinute de o garantie de 100%: in cazul in care nu sunteti multumiti de unul din produsele noastre, il puteti returna, iar noi va vom inapoia intreaga suma platita. Acest principiu guverneaza activitatea Avon inca de acum 120 ani, chiar din prima zi in care compania a fost infiintata, iar pana astazi nici o alta companie nu a urmat acest exemplu.
Avon depune eforturi pentru sporirea gradului de reciclare a ambalajelor sale si pentru reducerea consumului de energie si a reziduurilor. Permanent sunt testate noi materiale si metode, iar Avon depune eforturi in mod constant pentru ca produsele si activitatea sa globala sa se constituie intr-un echilibru sanatos intre satisfacerea nevoilor consumatorilor si protectia mediului inconjurator.

Sursa"www.avoncosmetics.ro"
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one