Decizia indrazneata de a deveni propriul meu sef,de a castiga atat cat imi doresc,ma ajutat sa-mi indeplinesc visele.
Coordonator Avon Balta Aurelia
Telefon:0730859404
E-mail:aurelia.avon@yahoo.com
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Avon Colaborare

 
 

Valorile noastre

Valorile noastre


Incredere

Dorim sa traim si sa muncim intr-un mediu in care comunicarea este deschisa – unde oamenii sunt dispusi sa-si asume riscuri, sa-si exprime punctul de vedere, sa rosteasca propriul adevar.

Respect

Respectul ne ajuta sa valorificam diferentele, sa apreciem fiecare persoana pentru calitatile ei unice.

Credinta

Este ceea ce ii determina pe Asociatii nostri sa-si asume responsabilitati, si sa dea ce au mai bun. Cand crezi cu toata forta in cineva, si ii arati acest lucru, acea persoana va muta muntii din loc sa-ti demonstreze ca nu te-ai inselat.

Modestie

Nu avem intotdeauna dreptate, pur si simplu nu avem toate raspunsurile. Suntem constienti de aceasta si nu ezitam sa cerem ajutorul angajatilor nostri.

Integritate

"Integritatea trebuie sa fie semnul distinctiv al fiecarui ascociat Avon, in stabilirea si observarea celor mai inalte standarde etice si facand ceea ce trebuie, ne indeplinim datoria de a avea grija nu numai fata de Reprezentantii nostri si clientii din comunitatile pe care le slujim, dar si fata de noi insine, si fata de colegi."

Andreea Jung – AVON Chairman and CEO
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one