Decizia indrazneata de a deveni propriul meu sef,de a castiga atat cat imi doresc,ma ajutat sa-mi indeplinesc visele.
Coordonator Avon Balta Aurelia
Telefon:0730859404
E-mail:aurelia.avon@yahoo.com
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Avon Colaborare

 
 

Viziunea noastra

Viziunea noastra

Sa fim compania care intelege si satisface cel mai bine nevoile femeilor de pretutindeni in ceea ce priveste produsele, serviciile si sentimentul implinirii personale.
Misiunea noastra
Liderul mondial în frumusete pentru clientii nostri

Vom construi un portofoliu unic de branduri cosmetice si legate de frumusete, surclasandu-ne competitorii in ceea ce priveste calitatea, inovatia si valoarea, imbunatatindu-ne pentru a deveni compania catre care se vor indrepta cele mai multe femei din intreaga lume.
Prima alegere de cumparare a femeilor

Vom deveni tot ceea ce cauta femeile, oferindu-le avantajul unei game largi de branduri si cai de acces la produsele noastre, furnizandu-le o experienta de cumparare placuta si personala care va ajuta sa stabilim o relatie pe viata cu clientii.
Cel mai important vanzator direct pentru reprezentantii nostri

Ne vom extinde prezenta in vanzarile directe si vom conduce reinventarea acestei metode, oferind oportunitati de afacere care vor aduce castiguri mai mari, recunoastere, servicii si sprijin, înlesnind si rasplatind pe cei care se alatura companiei Avon, ridicand imaginea productiei noastre.
Cel mai bun loc de munca pentru asociatii nostri

Vom fi cunoscuti pentru pozitia noastra de varf datorata pasiunii pentru standarde inalte, respectului nostru pentru diversitate si angajamentului de a crea exceptionale oportunitati de dezvolatare profesionala, astfel incat asociatii sa-si poata valorifica maxim potentialul.
Cea mai mare fundatie pentru femei din toate tarile Avon

Vom fi un militant global devotat pentru sanatatea si bunastarea femeilor, prin eforturile filantropice care vor eradica cancerul la san si care vor sprijini femeile sa devina independente din punct de vedere financiar.
Cea mai admirata companie pentru actionarii nostri

Vom cauta neobositi noi oportunitati de dezvoltare si vom continua sa ne imbunatatim profitabilitatea. O companie social responsabila, etica, care este privita si admirata ca fiind un model de succes.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one