Decizia indrazneata de a deveni propriul meu sef,de a castiga atat cat imi doresc,ma ajutat sa-mi indeplinesc visele.
Coordonator Avon Balta Aurelia
Telefon:0730859404
E-mail:aurelia.avon@yahoo.com
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Avon Colaborare

 
 

Campania Respectului pentru Femei

…in Romania, in fiecare minut, doua femei sunt victime ale violentei domestice?

… datele statistice detinute de Agentia Nationala pentru Protectia Familiei arata ca numarul celor care au depus plangere in primele trei trimestre ale anul 2008 a crescut cu 25 de procente fata de anul trecut, ajungand la 8484?

… diferenta dintre statisticile oficiale si datele prezentate de studiul CURS releva faptul ca cele mai multe femei prefera sa nu depuna plangere la politie impotriva agresorilor?

Pentru a ajuta la schimbarea acestor statistici, Avon a lansat, cu sprijinul Centrului pentru Jurnalism Independent, Campania Respectului pentru Femei. Campania are drept scop prevenirea violentei impotriva femeilor prin educarea publicului si prin sustinerea proiectelor sociale care combat acest fenomen.

Lansarea oficiala a avut loc ieri, 4 decembrie, in cadrul unei dezbateri despre violenta domestica si rolul femeii in societatea romaneasca. Discutia a fost moderat de Dna. Aurora Liiceanu, psiholog recunoscut pentru expertiza sa in domeniu. Printre vorbitori s-au aflat: Raluca Kisescu – director marketing AVON Romania, Ioana Avadani – director executiv Centrul pentru Jurnalism Independent, Lidia Stoichici – director de dezvoltare Touched Romania, Mihaela Mostavi – presedinte Agentia Nationala pentru Protectia Familiei si Ramona Cirlig – coordonator de program Fondul ONU pentru Populatie.

Poti si tu sa ajuti, prin comandarea Bratarii Respectului, un produs global destinat strangerii de fonduri. Impreuna putem sa dovedim ca, de fapt, bataia nu este rupta din rai.

Fiecare dintre noi are puterea de a schimba ceva. Pentru ca si cel mai mic gest conteaza, te invitam sa semnezi si tu petitia online organizata de UNIFEM.

Pana acum au semnat peste 650.000 de persoane. Speram ca, pana pe 25 noiembrie – Ziua Internationala dedicate combaterii Violentei impotriva Femeilor – sa se stranga 1 milion de semnaturi, ce vor fi prezentate Secretarului General ONU, Ban Ki-moon.

Aceasta campanie se desfasoara pe internet si a fost lansata anul trecut de Nicole Kidman, care este Ambasadorul de onoare al UNIFEM. Ea invita oamenii din toata lumea sa semneze aceasta petitie on-line prin care sa ceara liderilor lumii sa considere eradicarea violentei impotriva femeilor o prioritate in agenda lor globala. Avon sprijina aceasta campanie de 2 ani, pentru ca numai impreuna putem face ceva pentru soarta milioanelor de femei expuse violentei.

Articol nou

Creat 09.03.2009 09:36:26 | Ultima modificare 09.03.2009 09:36:26
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one