Decizia indrazneata de a deveni propriul meu sef,de a castiga atat cat imi doresc,ma ajutat sa-mi indeplinesc visele.
Coordonator Avon Balta Aurelia
Telefon:0730859404
E-mail:aurelia.avon@yahoo.com
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Avon Colaborare

 
 

Forum

Creat 09.03.2009 09:36:26 | Ultima modificare 09.03.2009 09:38:46
Acces utilizator: Adresa email  Parolă  Înregistrare
:-):-D:-D:-P:-O:-(:-B:-/:-o;-)B-):-X>-)]-|[-][-]love
Trimite ca și anonim - Nume:
Adresa email:
Scrieţi codul de control "2627":
 
Dragele mele,

Simplul fapt ca vorbim despre acest fenomen, ne aduce un pas mai aproape de ziua in care nici o femeie nu va mai crede ca nu are de ales in aceasta situatie.

Exista un HOTLINE NONSTOP pentru asistenta al Centrului Pilot pentru asistarea victimelor violentei domestice. Cineva raspunde intotdeauna la acest numar si poate oferi consultanta psihologica si juridica pentru orice femeie care are nevoie de ajutor pentru a-si schimba viata.

Numarul este: (021) 9833
Dragelor

voi si toate femeile minunate care ne-au fost alaturi in promovarea campaniei de lupta impotriva cancerului la san ati reusit ceea ce multora le parea un miracol: ati educat femei trimitandu-le la doctor pentru un control de rutina, ca sa afle ca sunt bine din punct de vedere fizic, ati cumparat si recomandat produse roz, ca sa strangem fonduri pentru a sprijini deopotriva femeile care au nevoie de informatii si pe cele care au nevoie de tratament specializat. Tot voi veti fi mesagerii nostri dragi in aceasta noua campanie: avem nevoie de spiritul vostru, de intelepciunea voastra, de integritatea voastra pentru ca femeile sa nu mai suporte abuzuri, sa se respecte pentru a fi respectate. Sa-si respecte copiii si dreptul lor la o viata normala, fara agresiuni, fara monstruozitati. De aceea, cu respect ma inclin in fata voastra.


 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one