Decizia indrazneata de a deveni propriul meu sef,de a castiga atat cat imi doresc,ma ajutat sa-mi indeplinesc visele.
Coordonator Avon Balta Aurelia
Telefon:0730859404
E-mail:aurelia.avon@yahoo.com
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Avon Colaborare

 
 

Ce satisfactii ne aduce zambetul?

ambim cand aflam o noutate buna, zambim cand ne bucuram de ceva, zambim atunci cand vorbim cu cineva drag la telefon. Zambim cand facem cunostinta cu cineva pentru a-i arata binevointa. Zambim cand ne amintim de ceva amuzant, zambim cand ne face cineva o poza.

Prin zambet transmitem mesaje nonverbale de satisfactie, admiratie sau bucurie – deci zambetul este un semn al limbajului mimic. In timpul zambetului organele sunt mai bine irigate, mai bine oxigenate, organismul se repara, se invioreaza, intinereste.S-a ajuns chiar la folosirea “zambetului” ca factor terapeutic. S-au introdus in clinici in loc de medicamente pentru anumite categorii de bolnavi, “sedinte” cu exercitii de “terapie prin zambet”.

Pe langa toate efectele benefice pe care le are zambetul asupra psihicului si a starii generale a organismului are si un efect mai putin placut de femei: ridurile din coltul exterior al ochiului, numite si “laba gastei”. Rare sunt solutiile pentru aceste linii nedorite. Ce mi-as dori sa existe un tratament care intr-o saptamana sa reduca aspectul liniilor fine! Rasfoind brosura 2 de la Avon am dat peste tratamentul pentru ridurile din jurul ochilor Anew Clinical. Sa fie oare solutia care va pastra zambetul pe buzele atator femei fara ca ele sa se gandeasca la ridurile din jurul ochilor?
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one