Decizia indrazneata de a deveni propriul meu sef,de a castiga atat cat imi doresc,ma ajutat sa-mi indeplinesc visele.
Coordonator Avon Balta Aurelia
Telefon:0730859404
E-mail:aurelia.avon@yahoo.com
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Avon Colaborare

 
 

Un machiaj,doua Globuri de Aur

Daca va tot spuneam de Globurile de Aur, trebuie sa recunosc ca si pe mine m-a emotionat discursul de multumire a vedetei ceremoniei – Kate Winslet. Desi a fost de multe ori nominalizata la globuri, actrita a reusit abia acum sa fie premiata, si nu o singura data, ci de doua ori (pentru rolul principal in Revolutionary Road si rolul secundar din The Reader).

Kate a aratat impecabil in rochia ei neagra Yves Saint Laurent iar machiajul a fost facut de make-up artistul international Avon, Jillian Dempsey. Mi-au placut la nebunie buzele ei trandafirii si machiajul discret al ochilor, care ii scot in evidenta culoarea verde. Ce ziceti – incercati un machiaj de covorul rosu cu ajutorul brosurii Avon? Aveti nevoie de rujul Pro-to-Go, nuanta Cherry Glisten, creionul de ochi profesional Jillian Dempsey si un mascara negru (incredibilul Supershock).
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one