Decizia indrazneata de a deveni propriul meu sef,de a castiga atat cat imi doresc,ma ajutat sa-mi indeplinesc visele.
Coordonator Avon Balta Aurelia
Telefon:0730859404
E-mail:aurelia.avon@yahoo.com
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Avon Colaborare

 
 

Sa fii un Reprezentant de elita

Dezvoltarea unei afaceri de succes in Avon,incepe chiar astazi,aici.Vei invata cum sa pui in aplicare metode eficiente,verificate si de alti,care te vor ajuta sa-ti dezvolti "Lista de nume"precum si "abilitatile de recomandare a produselor".
Avon iti ofera intreg suportul de care ai nevoie pentru a reusi.Rezultatele depind doar de tine.
Haide sa incepem cu notiunile de baza "cand","unde" si "cum" sa recomand produsele Avon.
Ca in orice afacere ce are la baza vanzarea directa ,cele mai importante persoane pentru tine ca Reprezentant Avon sunt acele persoane din "Lista ta de nume",care iti comanda produse in fiecare campanie.
Pasii catre succes in Avon:
-identifica persoanele care sa-ti comande produse Avon
-prezinta brosura Avon,mostrele si produsele Demo
-plaseaza comanda si primeste produsele
-livreaza produsele ,incaseaza bani,si cere recomandari
-plateste factura Avon si castiga-ti discountul.

Dezvoltati "Lista de nume"oricand si oriunde
Profita de orice oportunitate:Vei fi surprinsa de rezultatul pe care-l are un zambet sau un compliment adresat persoanei de langa tine chiar si atunci cand iti faci cumparaturile si stai la rand la casa.Poti apoi sa faci foarte usor legatura cu Avon.
Oricand,oriunde,intotdeauna intreaba:Oricand ai ocazia poti intreba "Cand ai vazut ultima data o brosura Avon/"sau"Ce produse Avon ai incercat pana acum?"
Foloseste-te de programul tau zilnic:identifica locurile unde mergi si persoanele pe care le intalnesti in activitatea ta zilnica.

Puterea lui 3 te ajuta sa iti cresti semnificativ valoarea de comanda.
Puteresa lui 3 este o tehnica simpla si eficienta ,vorbeste despre Avon in fiecare zi cu cate 3 persoane si cere-le recomandari de alte 3 persoane care ar fi interesate de Avon.
Foloseste zilnic Puterea lui 3 pentru a-ti:
1)Dezvolta Lista de nume
2)Creste valoarea discount-ului
3)Creste numarul de potentiali Reprezentanti din echipa ta,daca ai ales sa devii Lider Avon.
4)Dezvolta echipa inscriind noi Reprezentanti.

Sursa:www.avoncosmetics.ro
Un venit suplimentar
Brosurile Avon si mostrele produselor-instrumente utile pentru recomandarea produselor:
Prezinta intotdeauna prietenilor si cunostintelor tale cea mai noua brosura Avon.Aceasta este cea mai simpla metoda de a-ti creste valoarea de comanda.
Fii la curent cu toate ofertele din fiecare brosura :Profita de structura usor de urmarit a brosurii Avon si de faptul ca are "pagini parfumate" si "mostre ale produselor".In brosura vei gasi produse si oferte potrivite pentru nevoile oricarei persoane din lista ta de nume.
Investeste in brosuri:Brosurile iti sunt utile atat pentru a face recomandari persoanelor din Lista ta de nume cat si pentru a gasi persoane care doresc sa comande produse Avon.
Foloseste informatiile pe care le primesti in revista Hello Tomorrow:In fiecare campanie ,pe pagina ta de Internet ,in sectiunea Noutati,vei putea gasi informatii utile pentru activitatea de Reprezentant in revista Hello Tomorrow.
Folosind in fiecare campanie aceste instrumente utile pe care le ai la dispozitie,vei reusi sa-ti maresti valoarea de comanda si discount-ul.
 Metode de Comanda

www.avoncosmetics.ro-site-ul Reprezentantilor Avon:

 Poti plasa comanda cu un singur clik direct in E-Brosura Avon pe care o vei gasi in pagina ta de reprezentant,iar apoi vei primi un sms cu informatii despre procesarea comenzii tale.Produsele iti sunt livrate in maxim 2 zile lucratoare,la orice adresa doresti.iar tu poti sa-ti urmaresti comanda on-line,pe drumul ei catre tine,fara sa pleci de acasa.!Tehnologiile moderne din domeniul web pe care Avon le foloseste iti permit sa fii la cel mult un clik distanta de tot ceea reprezinta activitatea ta alaturi de Avon,iar tu poti avea biroul chiar la tine acasa!.

  Serviciul de comanda prin SMS:Ca Reprezentant Avon iti poti comanda produsele preferate si prin SMS.Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti la numarul 1804 urmatorul text ce contine detalii legate de comanda ta.

Ex.:C spatiu Numar Campanie spatiu,Numar Reprezentant spatiu CodProdus1 spatiuCantitatea spatiu Codprodus2 spatiu....si sa apesi tasta Send.Mesajul tau va fi imediat receptionat si comanda prelucrata.In maxim 3 minute ,vei primi primi un mesaj care iti va confirma procesarea comenzii.

 Comanda prin Sms poate cuprinde pana la maxim 20 de produse diferite si va fi una normala ,in cursul campaniei inh desfasurare.Livrarea acesteia se va face la adresa permanenta de livrare care are un telefon mobil si acces la o retea de telefonie mobila.

   METODE DE PLATA:

 Cardul parfumat de la Avon:-rasplateste femeile care incep astazi ziua de maine.

1-Exclusiv pentru Reprezentantii Avon-acest card este emis in exclusivitate pentru Liderii si Reprezentantii Avon.

2-Parfumat-Unicul Card de credit parfumat-Cardul Avon este unicul card de credit parfumat cu cea mai apreciata aroma Avon-Litte Black Dress.

3-Puncte de loialitate-beneficiezi de puncte de loialitate in valoare de 1% din totalul taranzactiilor facute cu cardul .Poti utiliza aceste puncte pentru a comanda produse Avon

4-Plata Electronica a facturilor Avon din pagina de Reprezentant-economisesti timp achitandu-tu factura Avon direct din pagina de Reprezentant.In siguranta,fara comisioane si cu o perioada de gratie pana la 50 de zile.

5-Asigurare Medicala-In cazul diagnosticario cancerului la san-Cardul Avon include o asigurare medicala gratuita" in valaore de 5.000 lei in cazul diagnosticarii cu cancer la san.

  Administrarea banilor:sfaturi utile

 In cele mai multe cazuri Reprezentanti Avon strang comenzi de produse folosing metoda"Comanzi acum,platesti la livrare".In consecinta ,persoanele care comanda produse Avon le vor plati in momentul in care le primesc.Este inportant sa colectezi banii la livrare produselor pentru a plati factura in termenul stabilit.Plateste-ti factura Avon pana la data stabilita.Investeste o parte din discount-ul tau in brosuri,mostre sau produse DEMO.Pastreaza-ti bani pentru plata facturii Avon separat de banii personali.

Parerea voastra despre produsele avon.

Creat 06.03.2009 16:56:38 | Ultima modificare 06.03.2009 17:08:21
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one