Decizia indrazneata de a deveni propriul meu sef,de a castiga atat cat imi doresc,ma ajutat sa-mi indeplinesc visele.
Coordonator Avon Balta Aurelia
Telefon:0730859404
E-mail:aurelia.avon@yahoo.com
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Avon Colaborare

 
 

Sarcina

Cand esti diagnosticata cu o boala care iti pune in pericol viata, ciclul normal al vietii se schimba brusc. Pentru femeile tinere, grijile care apareau odata cu inaintarea in varsta pot aparea mult mai repede. Daca iti doresti sa devii mama sau sa faci mai multi copii, trebuie sa fii constienta ca o boala precum cancerul ti-ar putea schimba planurile.

In trecut, medicii credeau ca femeile care au suferit de cancer la san nu trebuie sa ramana insarcinate, pentru ca estrogenul produs in timpul sarcinii poate provoca diferite tumori. In realitate, nu s-a dovedit ca o sarcina dupa diagnosticarea cu cancer sau dupa terapie duce la recidiva bolii. Cazurile de revenire a bolii sunt probabile in primii doi ani dupa diagnosticare, iar doctorii sfatuiesc femeile sa astepte de la doi la 5 ani pana sa ramana insarcinate.

Tratamentul efectuat anterior impotriva cancerului la san, operatiile suferite, radioterapia, chimioterapia si tratamentul cu hormoni nu afecteaza sanatatea copilului tau. Copii nascuti de femei care au sugerit de cancer la san cresc si se dezvolta normal. Fiicele femeilor care au suferit de cancer la san sunt supuse unui risc mai mare de a avea cancer la san- factorul ereditar nu este insa un factor decisiv; ca orice tanara, este bine ca ele sa invete despre sanatatea sanilor si cum sa se auto-examineze.

Nu renunta la visul tau de a avea copii- pentru multe supravietuitoare de cancer la san, conceperea si cresterea unui copil a devenit un motiv de celebrare a vietii si un angajament pentru viitor.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one